Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Μάχες σε όλα τα μέτωπα στο Europa League



Για τον τελευταίο όμιλο του Europa League, στο Όλντ Τράφορντ διεξάγεται η μονομαχία Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Παρτιζάν. Μετά το πέρας της αναμέτρησης, θα έχουμε γνώση ποία ομάδα θα έχει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης, στην επόμενη φάση των 32 του θεσμού. Πάμε να δούμε την ανάλυση στοιχήματα και τα Μαντσεστερ Γιουναιτεντ – Παρτιζαν προγνωστικα.

Νίκη για τους 32 η Γιουναϊτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ψάχνει για μια άλλη Ευρωπαϊκή νίκη φιλοξενώντας την Παρτιζάν στο Όλντ Τράφορντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κέρδισαν με 0 – 1 στην αντίστροφη έδρα στη Σερβία πριν από δύο εβδομάδες, χάρη στο γκολ του Αντονί Μαρσιάλ. Πριν από αυτό, η Γιουναϊτεντ κέρδισε 1 – 0 την Αστάνα με τέρμα του Μέισον Γκρίνγουντ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε ισοπαλία με την AZ  Άλκμααρ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στους 14 τελευταίους αγώνες της στο Europa League, αφού ηττήθηκε στη Φενερμπαχτσέ το Νοέμβριο του 2016, κρατώντας 10 ματς χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ. Ωστόσο, ο προπονητής Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται και πάλι υπό πίεση. Ο λόγος είναι η εγχώρια ήττα στο Μπόρνμουθ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Ο Νορβηγός γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τα αποτελέσματα της στην Premier League. Ο Σόλσκιερ πιθανότατα θα δώσει την ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες μπορούν να ξεκουραστούν για τον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής εναντίον της Μπράιτον. Ο Πολ Πογκμπά έχασε τα τελευταία παιχνίδια με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και παραμένει έξω. Ο Γάλλος πρόκειται να επιστρέψει μέχρι τον Δεκέμβριο. Επιπλέον, οι Λουκ Σο, Νεμάνια Μάτιτς και Άξελ Τουανζέμπε είναι έξω μέχρι το διεθνές διάλειμμα. Ο Ντιόγκο Νταλότ δίνεται ως αμφίβολος. Ο Άσλεϊ Γιάνγκ είναι τιμωρημένος στην Αγγλία λόγω συσσωρευμένων κίτρινων καρτών, αλλά έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.
Για την έκπληξη οι Σέρβοι
Η Παρτιζάν έχει τέσσερις βαθμούς με ρεκόρ μια νίκη, μία ισοπαλία και μία απώλεια. Η Σερβική ομάδα έχει κερδίσει την Αστάνα με 2 – 1, έμεινε στην ισοπαλία 2 – 2 με την ΑΖ Αλκμάαρ και έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βελιγράδι. Η Παρτιζάν θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Θα πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Όλντ Τράφορντ καθώς μια άλλη ήττα θα μπορούσε να την αφήσει τέσσερις πόντους πίσω από τους Ολλανδούς. Αυτός είναι ο λόγος που περιμένω έναν ενδιαφέροντα αγώνα στο θέατρο των ονείρων.
Ο προπονητής Σάβο Μιλόσεβιτς γνωρίζει πολύ καλά αυτό το γεγονός, οπότε περιμένω από τους παίκτες του να είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι. Είναι ένα καθιερωμένο όνομα στο Σερβικό ποδόσφαιρο. Έχει κατακτήσει 27 Εθνικά πρωταθλήματα – 11 στην πρώην Γιουγκοσλαβία, οκτώ στην πρώην Σερβία και Μαυροβούνιο και τέλος οκτώ τίτλους στην Σερβική Σούπερ Λιγκ. Η Παρτιζάν έχει εμπειρία, αυτή είναι η 44η σεζόν της σε κάποιο ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Η φόρμα της θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ασυνεπής, μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα στους τρεις τελευταίους εγχώριους αγώνες. Ο προπονητής Μιλόσεβιτς έχει τους περισσότερους διαθέσιμους παίκτες, μόνο ο Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έχει ένα πρόβλημα που θα τον κρατήσει περιθωριοποιημένο μέχρι το νέο έτος.
Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:  Ντε Χεά, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάϊρ, Γιάνγκ, ΜακΤομιναϊ, Φρεντ, Τζεϊμς, Μάτα, Ρασφόρντ, Μαρτιάλ
Παρτιζάν: Στοϊκοβιτς, Μίλιτετς, Όστοβιτς, Πάβλοβιτς,Ουροσέβιτς, Ζντλιεάρ, Νάτχο, Τόσιτς, Σούμα, Ασάνο, Σαντίκ
Μαντσεστερ Γιουναιτεντ – Παρτιζαν προγνωστικα Europa League:  Περιμένω έναν αγώνα με χαμηλό σκορ. Ο Σόλσκιέρ πιθανώς θα να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους βασικούς του παίκτες. Επιπλέον, η Γιουναϊτεντ δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, ενώ σκόραρε μόλις δύο φορές στους πρώτους τρεις αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι και τα τρία παιχνίδια τελείωσαν με χαμηλά σκορ και κάτω από δύο γκολ.  Περιμένω να συνεχιστεί η σειρά και θα ποντάρω στο under 2,5 σε απόδοση 1,70 στις ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα
Μαντσεστερ Γιουναιτεντ – Παρτιζαν προγνωστικα Κάτω από 2,5 γκολ @ 1,70
 Στον πέμπτο όμιλο του Europa League, γίνεται μάχη τριών ομάδων για τις δύο θέσεις πρόκρισης. Σέλτικ και Κλουζ έχουν προβάδισμα, όμως η Λάτσιο δεν είναι ακόμα χαμένη από χέρι. Σήμερα, στην Ρώμη η Λάτσιο υποδέχεται την Σέλτικ και θέλει να πάρει μία μικρή εκδίκηση για την ήττα στην Σκωτία. Η Λάτσιο θέλει μόνο το τρίποντο, ενώ η Σέλτικ, ίσως της κάνει ο βαθμός της ισοπαλίας. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα Λατσιο – Σελτικ προγνωστικα.
Τρίποντο στο γήπεδο της
Η Λάτσιο, έχει τρεις βαθμούς, με μία νίκη, ενώ έξι έχει η Κλουζ και επτά η Σέλτικ, επομένως σήμερα, το μοναδικό θεμιτό αποτέλεσμα είναι η νίκη και οι βαθμοί αυτής. Έχει δύο εντός έδρας ματς όπου πρέπει να τα κερδίσει. Έχει μόλις μία νίκη και αυτή στο γήπεδο της, έχοντας κερδίσει την Ρεν με σκορ 2-1, όντας πίσω στο σκορ στις αρχές του δεύτερου μέρους. Στην πρεμιέρα, έχασε από την Κλούζ, με το ίδιο σκορ, ενώ σε αυτό το ματς είχε προηγηθεί.
Πριν από δύο εβδομάδες, στην Σκωτία, προηγήθηκε με 0-1 με γκολ του Μάνουελ Λάτσαρι. Η Σέλτικ, όμως δεν το έβαλε κάτω, αρχικά ισοφάρισε και ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, σκόραρε για το τελικό 2-1, παίρνοντας μία δύσκολη νίκη. Η αναμέτρηση, ήταν μοιρασμένη, τόσο όσον αφορά την κατοχή όσο και τις προσπάθειες για γκολ, η γηπεδούχος ήταν πιο αποτελεσματική.
Στην Serie A, προέρχεται από τρεις νίκες. Την Κυριακή πέρασε με διπλό από το Μιλάνο με τελικό σκορ 1-2. Τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος ήταν με πάνω από τρία γκολ.
Αποτέλεσμα πρόκρισης για τους Σκωτσέζους
Η Σέλτικ, με επτά βαθμούς, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ξεκίνησε με ισοπαλία στην Γαλλία, στο 1-1 με την Ρεν. Προηγήθηκε η Ρεν και ισοφάρισε η Σέλτικ, με τα δύο τέρματα να επιτυγχάνονται με εκτελέσεις πέναλτι. Στα υπόλοιπα δύο ματς, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κερδίζοντας με 2-0 την Κλουζ και 2-1 την Λάτσιο, όπως ανέφερα παραπάνω. Ότι περισσότερο πάρουν από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι θετικό.
Στην Σκωτία, πηγαίνει χέρι – χέρι με την αιώνια αντίπαλο της Ρεϊντζερς, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος. Έχει δύο βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα, σκοράροντας κατά βούληση. Προέρχεται από τρεις νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο τέρμα.
Λατσιο – Σελτικ προγνωστικα Europa League: Όπως, πριν από 15 ημέρες, έτσι και σήμερα θα ποντάρω στα πολλά γκολ. Η Λάτσιο, πολύ συχνά ανοίγει τα σκορ της, σκοράροντας με άνεση. Είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί επιθετικά για να πάρει την νίκη, έτσι θα αφήσει αμυντικά κενά. Οι δύο ομάδες μπορούν να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στην πλατφόρμα Στοιχημαν
Λατσιο – Σελτικ προγνωστικα @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,70
Το γεμάτο αυτό Ευρωπαϊκό τριήμερο κλείνει με τους αγώνες του Europa League και συγκεκριμένα την τέταρτη αγωνιστική στην φάση των ομίλων. Σπουδαία ζευγάρια σε όλη την Ευρώπη, όπου μας δίνουν αρκετές επιλογές τόσο σε σημεία, όσο και με πονταρίσματα σε γκολ στα προγνωστικα Europa League
Με το γκάζι… πατημένο Γκλάντμπαχ και Ρόμα
Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και σε αυτήν δεν λείπουν τα μεγάλα ζευγάρια από το Europa League και το Γκλάντμπαχ – Ρόμα ξεχωρίζει. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά φορμαρισμένες στα πρωταθλήματα τους, ενώ το πρώτο ματς στην Ρώμη είχε τελειώσει ισόπαλο με 1-1. Αμφότερες έχουν βρει ρυθμό, οπότε είναι στις δυνατότητες τους να προσφέρουν θέαμα και να επιβεβαιώσουν το Over 2,5 στο 1,65. Μια άλλη Γερμανική ομάδα, εξίσου φορμαρισμένη η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δοκιμάζεται στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης και μετά την πεντάρα επί της Μπάγερν είναι σε θέση να βγάλει το διπλό σε απόδοση 2,00 στις ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα
Ίδιο θέαμα και στην Ρώμη από Λάτσιο και Σέλτικ
Ένα ακόμη παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα στο Europa League είναι το Λάτσιο – Σέλτικ και πριν δύο εβδομάδες είχε γίνει μεγάλη μάχη, όπου οι Σκωτσέζοι είχαν κερδίσει στο φινάλε με 2-1. Δεν αποκλείεται, η Λάτσιο να πάρει μια άτυπη ρεβάνς σήμερα στο γήπεδο της, αλλά όπως στο πρώτο ματς έτσι και στην Ρώμη, αυτό που είναι πιο πιθανό είναι το Over 2,5 στο 1,70. Από σημείο θα σταθούμε και στο Ρότερνταμ, με την Φέγενορντ να έχει νέο προπονητή και έχει την οντότητα να κερδίσει την Γιουνγκ Μπόις για τον άσο, που πληρώνει 2,25 στις ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα
Άσοι από ΑΠΟΕΛ, μέχρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σημαντικός ο βαθμός του ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Καραμπάγκ πριν δύο εβδομάδες με 2-2 και έτσι με νίκη σήμερα στο ΓΣΠ θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Έστω και οριακά μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και ο άσος δίνεται 2,17 στις ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα. Από τις βαριές φανέλες, που αγωνίζονται σήμερα, λογικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι στην Παρτιζάν, ενώ ωραίο παιχνίδι περιμένουμε στο Ρέιντζερς – Πόρτο και την εμφάνιση του Over 2,5, όπως είχε συμβεί και στο πρώτο παιχνίδι στο «Ντραγκάο».
προγνωστικα Europa League Γκλάντμπαχ – Ρόμα over 2,5 σε απόδοση 1,65
προγνωστικα Europa League Σταντάρ Λιέγης – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης διπλό σε απόδοση 2,00
προγνωστικα Europa League Λάτσιο – Σέλτικ over 2,5 σε απόδοση 1,70
προγνωστικα Europa League Φέγενορντ – Γιουνγκ Μπόις άσος σε απόδοση 2,25
προγνωστικα Europa League ΑΠΟΕΛ – Καραμπάγκ άσος σε απόδοση 2,17