Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Με τα γκολ στο Champions League



Στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου του Champions League, διεξάγεται η τέταρτη αγωνιστική, στις αντίστροφες έδρες. Στην Γερμανία η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ολυμπιακό, θέλοντας να κλείσει τις πληγές της. Ο Ολυμπιακός, δεν έχει πολλές ελπίδες, όμως δεν θα παραδοθεί αμαχήτι, θα παλέψει για ότι το καλύτερο. Ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το ματς στην “Allianz Arena”. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά, μαζί με τα Μπαγερν – Ολυμπιακος προγνωστικα.

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις η Μπάγερν Μονάχου
Οι Βαυαροί, με εννιά βαθμούς έχουν τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση, αφού η δεύτερη Τότεναμ έχει τέσσερις πόντους. Μετράει τρεις νίκες, έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε αυτά τα ματς. Ξεκίνησε με νίκη -30 επί του Ερυθρού Αστέρα, στην συνέχεια, διέλυσε την Τότεναμ στον Λονδίνο με το επιβλητικό 2-7. Μάλιστα η γηπεδούχος, προηγήθηκε πρώτη στο ματς, όμως ειδικά στο δεύτερο μέρος, ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Πριν 15 μέρες στο Καραϊσκάκη, πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το τέρμα του Ελ Αραμπί, όμως, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έφερε το ματς στα ίσια και στο δεύτερο μέρος, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Έπειτα, έγινε το 1-3 και ο Ολυμπιακός μπόρεσε να μειώσει σε 2-3.
Με νίκη σήμερα, ουσιαστικά κλειδώνει την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου. Στην Μπουντεσλίγκα, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, έχει κερδίσει μόνο τα μισά παιχνίδια από όσα έχει δώσει μέχρι σήμερα. Είναι στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρώτη θέση. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει μόνο μία νίκη, επί της Ουνιόν Βερολίνου. Το Σάββατο συνετρίβη με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 9΄λεπτό, λόγω αποβολής του Ζερόμ Μπόατενγκ.
Η ήττα αυτή στοίχισε την θέση του τεχνικού Νίκο Κόβατς, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Χάνσι Φλικ, θα καθοδηγήσει τους Γερμανούς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Γερμανική ιστοσελίδα παρουσίασε γράφημα με τη πιθανή εντεκάδα των Βαυαρών για το ματς με τους Πειραιώτες. Στο τέρμα ο Νόιερ, τετράδα άμυνας με Αλάμπα, Μπόατενγκ, Παβάρ, Κίμιχ, δίδυμο στα χάφ Τιάγκο- Μαρτίνεθ και Γκνάμπρι-Κουτίνιο-Κομάν πίσω από τον προωθημένο Λεβαντόφσκι.
Για την υπέρβαση στο Μόναχο
Ο Ολυμπιακός, απέχει ένα τρίποντο από την Τότεναμ, όμως οι ρεαλιστικές του ελπίδες είναι να κυνηγήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Έχει έναν βαθμό, αυτόν που πήρε στην πρεμιέρα, από την Τότεναμ μέσα στην έδρα του. Την δεύτερη αγωνιστική, προηγήθηκε στο Βελιγράδι, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και τελικά ηττήθηκε με 1-3. όπως ανέφερε παραπάνω την τρίτη αγωνιστική έχασε από τον σημερινό αντίπαλο του στο Φάληρο. Ελπίζει σε ήττες του Ερυθρού Αστέρα, έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική να παίξει στο γήπεδο του, την τρίτη θέση και το Europa League.
Στην Super League, συνεχίζει στην πρώτη θέση, με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Σε εννέα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχει παραβιαστεί η εστία του μόνο τρεις φορές, η μία μάλιστα με πέναλτι. Το αήττητο σερί του, διακόπηκε στην Ξάνθη, όπου έμεινε στο 0-0 το Σάββατο. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ήταν άνευρος, χωρίς επιθετικές ιδέες. Η Ξάνθη αμυνόταν μαζικά και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Αποστολή Ολυμπιακού
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή των ερυθρόλευκων που θα ταξιδέψει στην Γερμανία, σε αυτή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος άλλωστε έπαιξε δέκα λεπτά στον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη, αλλά και ο Γιασίν Μπενζιά, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα εκτός αποστολής και πάντα σε σχέση με τη λίστα που είχε δηλώσει ο Ολυμπιακός για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ο Σισέ. Ενώ εκτός λίστας και φυσικά εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σουντανί, Κούτρης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μπα, Μπρούνο, Μάρκοβιτς.
Αναλυτικά η αποστολή για το Μόναχο αποτελείται από τους: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.
Μπαγερν – Ολυμπιακος προγνωστικα Champions League: Η Μπάγερν Μονάχου είναι μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση, με τους παίκτες να έχουν να αποδείξουν πράγματα. Με την απομάκρυνση του τεχνικού και τις πρόσφατες αποτυχίες, πρέπει να είναι σοβαρή και να πάρει την νίκη. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το καλύτερο. Η Μπάγερν, σκοράρει με άνεση, ενώ αμυντικά έχει κενά και η εστία της παραβιάζεται εύκολα, επομένως, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει πολλές πιθανότητες. Το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στις σελίδες στοιχήματος με άδεια
Μπαγερν – Ολυμπιακος προγνωστικα @@ Goal Goal σε απόδοση 1,75
Για την τέταρτη αγωνιστική, του τέταρτου ομίλου του Champions League, στην Μόσχα, η Λοκομοτίβ υποδέχεται την Γιουβέντους. Οι δύο σύλλογοι, έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά, επτά η Γιουβέντους, τρεις η Λοκομοτίβ Μόσχας. Περισσότερη ανάγκη για βαθμούς έχει η γηπεδούχος, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά και να εξασφαλίσει την συμμετοχή του Europa League. Θα είναι μία σκληρή μάχη και τα Λοκομοτιβ Μοσχας – Γιουβεντους προγνωστικα,. θα είναι δύσκολα.
Βαθμούς ελπίδας για την Λοκομοτίβ
Ο Λοκομοτίβ Μόσχας θα προσπαθήσει να αποφύγει την ήττα από την Γιουβέντους.  Η Ρωσική ομάδα ξεκίνησε νίκη στην Γερμανία, αλλά στα δύο τελευταία μετράει δύο ήττες. Η Λοκομοτίβ ξεκίνησε με μια νίκη 1-2 έναντι της Μπάγερν Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Οι άνδρες του Γιούρι Σέμιν ήταν εξαιρετικοί σε αυτόν τον αγώνα και άξιζαν τη νίκη. Ο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ και ο Ντμίτρι Μπαρίνοφ ήταν οι σκόρερ σε αυτόν τον αγώνα. Αλλά στους επόμενους δύο αγώνες η Λοκομοτίβ έκανε δύο ήττες.
Έχασε 2 – 0 στο γήπεδο της από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 2 – 1 από την Γιουβέντους στο Τορίνο. Η φόρμα της, στην Ρωσία είναι επίσης μέτρια, αφού δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία. Έχασε με 0-3 από την Σπαρτάκ Μόσχας και έμεινε στην ισοπαλία 1 1 με την Ούφα το Σάββατο. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ η εμπιστοσύνη των παικτών σε μέτρια επίπεδα.
Για να γίνει χειρότερο, ο προπονητής Σεμίν έχει πολλά ζητήματα απουσιών. Ο Τζέφερσον Φαρφάν και ο Μπόρις Ρότενμπεργκ είναι θύματα μακροχρόνιων τραυματισμών, ενώ οι Φίοντορ Σμόλοφ, Λούκα Τζόρτζεβιτς και Αντόν Μιραντσούκ παραμένουν εκτός. Ο Μάτσεϊ Ρίμπους έχει ανακάμψει από έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και εμφανίστηκε εναντίον της Ούφα το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος να παίξει δεύτερο αγώνα σε μόλις τέσσερις ημέρες.
Απόδειξη ανωτερότητας της Κυρίας
Η Γιουβέντους έχει επτά βαθμούς μετά τους τρεις πρώτους γύρους. Στον εναρκτήριο αγώνα προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, αλλά τελικά έμεινε στο 2 – 2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένας πόντος στο Wanda Metropolitano είναι σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα. Παρ ‘όλα αυτά, η απώλεια του πλεονεκτήματος των δύο γκολ σε 20 λεπτά, ήταν πολύ απογοητευτική. Η Γηραία Κυρία κέρδισε τους επόμενους δύο αγώνες. Πρώτα επιβλήθηκε της Μπάγερν Λεβερκούζεν με 3: 0, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν ο ήρωας στον τρίτο ματς γύρο. Τα δυο γκολ του, σε διάστημα δύο λεπτών, έδωσαν στην Γιούβε ην νίκη με την Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία είχε προηγηθεί στο ματς στο ημίωρο.
Οι οπαδοί είναι πεινασμένοι για ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο και οι παίκτες γνωρίζουν καλά αυτό το γεγονός, όπως και ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι. Οι πρωτοπόροι της Serie A δεν έχουν σηκώσει το τρόπαιο από το 1996, αλλά η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αυξήσει τις προσδοκίες. Την περασμένη σεζόν αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στους προημιτελικούς, μια αποτυχία που κόστισε στον Αλέγκρι τη δουλειά του. Ο κόουτς Σάρι δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Τζιόρτζιο Τσιελίνι και Μάττια Περίνα, ενώ Μάριτς Μαντζούκιτς και ο Έμρε Καν δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Θετικό είναι η επιστροφή των Ντανίλο, Ματία ντε Σίλιο και Ντούγκλας Κόστα.
Στην Serie A είναι στην πρώτη θέση, με μόνο δύο βαθμολογικές απώλειες. Το Σάββατο, πέρασε από την έδρα της Τορίνο, με 0-1, στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής.
Πιθανές αρχικές ενδεκάδες:
Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιλιέρμε; Ιντόβου, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Μουρίλο, Ιγκνάτιεφ, Κρικόβιακ, Βαράνοφ, Μάριο, Έντερ, Κολομέιτσεφ
Γιουβέντους: Σένζι; Κουαρδάδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουϊντι, Μπερναρντέσκι; Ρονάλντο, Ντιμπάλα
Λοκομοτιβ Μοσχας – Γιουβεντους προγνωστικα Champions League: Περιμένω και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στη Μόσχα. Αυτός είναι ο κρίσιμος αγώνας για την Λοκομοτίβ. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σκοράρουν για να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα τους για το θετικό αποτέλεσμα. Οι άνδρες του Γιούρι Σεμιν ήταν σε θέση να σκοράρουν στην Ιταλία, οπότε γιατί όχι και μπροστά στο κοινό τους. Η Γιουβέντους, εν τω μεταξύ, έχει έναν παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά – Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά όχι μόνο αυτός, υπάρχουν και Ντιμπαλά και Ιγκουαϊν, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,91 στις σελίδες στοιχήματος με άδεια
Λοκομοτιβ Μοσχας – Γιουβεντους προγνωστικα @@ Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν σε απόδοση 1,91
Πέρα από τον όμιλο του Ολυμπιακού, που παρουσιάζει έτσι και αλλιώς ενδιαφέρον, σπουδαία ζευγάρια υπάρχουν και στην υπόλοιποι Ευρώπη και μάλιστα τα παιχνίδια βοηθούν ιδιαίτερα, ώστε να παρακολουθήσουμε πολύ καλό θέαμα και με πολλά τέρματα να τα συνοδεύουν στα Champions League προγνωστικά.
Εύκολο βράδυ για Παρί Σεν Ζερμέν και Γαλατάσαραϊ
«Τρένο» πηγαίνει η Παρί Σεν Ζερμέν στον όμιλο του Champions League, όπου μετρά μόνο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κλαμπ Μπριζ σε ένα ζευγάρι, που μπορεί να προσφέρει σκορ και θέαμα, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά. Στις δυνατότητες τους το Over 3,5 στο 1,95. Στο άλλο ματς του ομίλου, υπάρχει και εκεί φαβορί, με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ. Βέβαια, η ομάδα του Ζιντάν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμη στον θεσμό και δεν αποκλείεται να δεχθεί κάποιο τέρμα σήμερα από τους Τούρκους. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1,88 στις σελίδες στοιχήματος με άδεια
Σκορ και θέαμα στο Μάντσεστερ
Χωρίς πρόβλημα κυλά η φάση των ομίλων για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ήδη έχει στο ενεργητικό της ένα τρία στα τρία σε νίκες και σήμερα μπορεί να διευρύνει το σερί της στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα. Οι Ιταλοί είναι φουλ αναποτελεσματικοί, αλλά ταυτόχρονα και πολύ επιθετικοί. Απολύτως λογικό και εδώ το Over 3,5 στο 1,73. Πολύ πιο αμφίρροπο το ματς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπως είχε αποδειχθεί και στο πρώτο παιχνίδι πριν δύο εβδομάδες, το οποίο έληξε με 2-2. Οπότε και εδώ είναι πιθανό το λογικό Goal/Goal στο 1,65 στις σελίδες στοιχήματος με άδεια.
Φαβορί στην Μόσχα η Γιουβέντους
Μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της η Γιουβέντους, εντούτοις είναι πρώτη στην Ιταλία, ενώ και στο Champions League έχει απολογισμό 2-1-0 σε τρεις αγώνες. Σήμερα έχει εκτός έδρας αποστολή στην Μόσχα με την Λοκομοτίβ και με λίγη σοβαρότητα μπορεί να φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο. Το διπλό πληρώνει 1,62. Στην Γερμανία υπάρχει το αμφίρροπο Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως θα διαπιστώσουμε άλλωστε και στο σετ των αποδόσεων. Πιο ευχάριστη στο μάτι είναι η αλήθεια η Λεβερκούζεν, αλλά με τους «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Λόγω Γερμανών θα πάμε με το καλοπληρωμένο Over 2,5 στο 2,15 στις σελίδες στοιχήματος με άδεια.
Champions League προγνωστικά Παρί Σεν Ζερμέν – Κλαμπ Μπριζ over 3,5 σε απόδοση 1,95
Champions League προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ goal/goal σε απόδοση 1,88
Champions League προγνωστικά Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι over 3,5 σε απόδοση 1,73
Champions League προγνωστικά Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ goal/goal σε απόδοση 1,65
Champions League προγνωστικά Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους διπλό σε απόδοση 1,62
Champions League προγνωστικά Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης over 2,5 σε απόδοση 2,15