Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Με τη δύναμη του κοινού τους και με φόντο τον τελικό.

Χιλή και Περού συναντιούνται, στην έδρα της πρώτης επί της ουσίας, με φόντο τον τελικό του Copa America.
Το σύνολο του Χόρχε Σαμπαόλι δείχνει πιο ικανό από ποτέ να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου πανηγυρίζοντας σήμερα τη σπουδαία πρόκρισή του στον τελικό.
Παίζοντας μπροστά στο κοινό τους οι Χιλιανοί έχουν φτάσει σχετικά άνετα ως εδώ, περνώντας ως πρώτοι από τον 1ο όμιλο και αποκλείοντας στη φάση των «8» την Ουρουγουάη, με το τελικό 1-0 που εμφανίστηκε σε εκείνο το παιχνίδι να προσφέρεται στο 3.10 στις προτάσεις για το στοίχημα για να είναι το υπέρ τους αποτέλεσμα ημιχρόνου σήμερα.
Οι οικοδεσπότες του τουρνουά έχουν για ηγέτη τους τον Αρτούρο Βιντάλ που, παρά το γεγονός ότι είναι μέσος, μετρά τρία γκολ στη διοργάνωση, με το ενδεχόμενο να βρει τουλάχιστον μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα και απόψε να προσφέρεται στο 3.10.
Πετυχημένη θα πρέπει να θεωρούν τη μέχρι στιγμής πορεία τους οι Περουβιανοί, που χωρίς άγχος πλέον θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, με το ενδεχόμενο να καταφέρουν να οδηγήσουν το παιχνίδι τουλάχιστον στα πέναλτι με ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και ό,τι ήθελε προκύψει να προσφέρεται στο 4.20.
Η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα κατάφερε να προκριθεί από ένα γκρουπ που περιελάμβανε επίσης τις Βραζιλία, Βενεζουέλα και Κολομβία, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε τη Βολιβία με 3-1, ένα σκορ για το οποίο στο σημερινό ματς προσφέρεται στο 51.00.
Άλλες 14 φορές έχουν συναντηθεί οι δύο εθνικές ομάδες, με τη Χιλή να μετρά έντεκα νίκες και το Περού τρεις, με το ενδεχόμενο τώρα μίας πρώτης ισοπαλίας ενώ και το ημίχρονο θα είναι ισόπαλο να προσφέρεται στο 5.50.
Ποια από τις δύο θα πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό;