Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Θα φτάσει στο 2/2 η Βραζιλία;

Βραζιλία και Κολομβία διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου.
Το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Βραζιλία με 3-0 προσφέρεται στο 17.00 στο παμε στοιχημα.
Οι Βραζιλιάνοι με νίκη (προσφέρεται στο 2.05) εξασφαλίζουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, την ώρα που οι Κολομβιανοί θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο»  μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα από την Βενεζουέλα.
Ο Νέιμαρ πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε το άλλο στη νίκη της «Σελεσάο» στην πρώτη αγωνιστική εναντίον του Περού και το ενδεχόμενο να σκοράρει και σήμερα βρίσκεται σε απόδοση 2.10.
Η Βραζιλία μπορεί να «ζορίστηκε» πολύ για να κερδίσει το Περού, όμως πήρε τους τρεις βαθμούς και σήμερα έχει την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, απέναντι στην Κολομβία, με την οποία έχει εξαιρετική παράδοση. Στα τελευταία 27 παιχνίδια των δύο ομάδων, οι Βραζιλιάνοι έχουν 17 νίκες και μόλις 2 ήττες!
Όσον αφορά την Κολομβία, μετά την ήττα από την Βενεζουέλα, δεν υπάρχει γυρισμός για το σημερινό παιχνίδι, αφού θέλει πάση θυσία τη νίκη. Ο Χάμες Ροντρίγκεζ τόνισε στις δηλώσεις του, ότι περιμένει πιο ανοικτό παιχνίδι σήμερα, σε σχέση με αυτό της πρώτης αγωνιστικής και το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε προσφέρεται σε απόδοση 4.33.
Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν ψάχνει τη νίκη, η Βραζιλία παίζει παραδοσιακά πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο του over 2.5, βρίσκεται σε απόδοση 2.15.
Σε καλή κατάσταση από πλευράς Κολομβίας είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος πλην του αγώνα με την Βενεζουέλα, σκόραρε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής. Το ενδεχόμενο να πετύχει απόψε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, προσφέρεται στο 8.50.
Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη απόψε και το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, βρίσκεται σε απόδοση 1.90.
Οι πιθανότητες να είναι ισόπαλο το αποτέλεσμα στο ημίχρονο, δεν είναι μικρές και η απόδοση βρίσκεται στο 2.10.