Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Primera Division: ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ



17.00 ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Προϊστορία: 0-0-3
Πέρυσι: –
ΚΟΡΔΟΒΑ: Ακόμη μία ήττα για την Κόρδοβα, αυτή την φορά στο Λεβάντε με 1-0 μεσοβδόμαδα, δεχόμενη το γκολ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Περιμένει εξάλλου την λήξη του πρωταθλήματος που την φέρνει και πάλι στην δεύτερη κατηγορία, αφού η σύντομη παρουσία στα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν ήταν πραγματικά πολύ μικρή. Μέσα σε όλα έρχεται και το ματς με το άλλο άκρο του βαθμολογικού πίνακα, που είναι η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα. Νοκ άουτ εδώ και καιρό ο στόπερ Ιάγκο Μπουζόν (3 συμ.).
Εντός: 1-6-10
Γκολ: 21-53
Τελευταία 5: 0-2-3
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Από την στιγμή που η τριάδα μπροστά ήταν σε πολύ καλή ημέρα σαφώς και δεν θα μπορούσε να αποτελέσε σοβαρό εμπόδιο αυτό της Εϊμπάρ εντός έδρας και το νικηφόρο 6-0 τα λέει όλα. Ακόμη δύο γκολ στο ενεργητικό του ο Μέσι, όσα πέτυχε στον αγώνα και ο Σουάρες. Από ένα σημείωσαν ο Νεϊμάρ με τον Τσάβι. Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης οι «μπλαουγκράνα», που παραμένουν πρώτοι, αλλά και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κομπλέ η αποστολή για το ματς με την Κόρδοβα.
Εκτός: 12-3-2
Γκολ: 97-19
Τελευταία 5: 4-1-0
Προβλέψεις για το στοίχημα: Δύσκολα να κινδυνεύσει σήμερα η Μπαρτσελόνα και μπορεί να κερδίσει με μηδέν παθητικό. No goal και 1,61 από τον Stoiximan.