Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Θα βρει εμπόδιο στον τελικό η Σεβίλλη;

O Μίρον Μάρκεβιτς τόνισε την υπερηφάνεια του για τη φετινή πορεία της ομάδας του στο Europa League.
Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2 έως 3 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στα προγνωστικά στοίχημα.
Ο έμπειρος τεχνικός της Ντνίπρο αναφέρθηκε στοv μεγάλο τελικό απέναντι στη Σεβίλλη, ελπίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ευρωπαϊκό όνειρο που βιώνουν φέτος.
Μιλώντας για τον αντίπαλο της ομάδα του ο Μάρκεβιτς στάθηκε στις ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού της Σεβίλλης με αυτόν της Νάπολι, την οποία οι Ουκρανοί απέκλεισαν στα ημιτελικά.
Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Σεβίλλη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.50.
«Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσουμε ως εδώ, αλλά όσο τρως σου ανοίγει η όρεξη. Το παιχνίδι της Νάπολι μοιάζει πολύ με εκείνο της Σεβίλλης, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει πολύ και στον τελικό πιστεύω.
Μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, η άμυνά μας όμως παίζει σε υψηλό επίπεδο και πρέπει να τους εξουδετερώσουμε. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν υπάρχει νευρικότητα. Το σημαντικό είναι να το έχουν ξεχάσει μέχρι την ώρα του αγώνα και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στο παιχνίδι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάρκεβιτς.
H Ντνίπρο βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση για την ιστορία της. Θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο του Europa League, με τη νίκη της να προσφέρεται σε απόδοση 6.00;