Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Κατσουράνης: Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Picture
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την αγωνιστική σφαλιάρα που δέχτηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο "δικέφαλος" του βορρά ηττήθηκε με 4-0 στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος και είδε τον αντίπαλο του να ξεφεύγει με έξι πόντους στην κορυφή.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει περισσότερο τους πάντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι η αποκαρδιωτική εμφάνιση και η ισοπεδωτική ήττα που υπέστη η ομάδα.



Ο Κώστας Κατσουράνης σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση απολογήθηκε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εικόνα που έδειξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο "Γ. Καραϊσκάκης", υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να διορθώσουν τα λάθη τους.

Παράλληλα τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα, δείχνοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για τον τίτλο μέχρι το φινάλε της σεζόν.


"Όλοι μας νομίζω ότι ξέρουμε τι έφταιξε. Ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί ως ομάδα. Και όλοι μαζί, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε, επίσης, τι πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση.

Είναι σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Όμως αν είμαστε πραγματικά ομάδα, αν μείνουμε ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα", δήλωσε ο Κατσουράνης, τη στιγμή που για τον ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει και ο φάκελος Ευρώπη, με την πρόκριση του από την κορυφή του ομίλου στην επόμενη φάση του Europa League να προσφέρεται στο 1.80.