Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αλβάρο Νεγκρέδο: Θα μπορούσα να δω κάποιον σαν τον Μέσι να έρθει να παίξει στην Αγγλία.

Λιονέλ Μέσι για Premier League βλέπει σε λίγα χρόνια ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Αλβάρο Νεγκρέδο.

Ο Ισπανός, που το καλοκαίρι μετακόμισε από την Primera Division στο Νησί, βγάζει το καπέλο του στο επίπεδο του αγγλικού πρωταθλήματος και το θεωρεί ως το πιο άξιο να φιλοξενεί τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των γηπέδων.

Μεταξύ αυτών είναι φυσικά και ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, που, σύμφωνα με τον Νεγκρέδο, δε θα αργήσει να πλήττει αγωνιστικά στα γήπεδα της Ιβηρικής χερσονήσου, ζητώντας τις προκλήσεις που η Γηραιά Αλβιώνα μπορεί να δώσει.


"Θα μπορούσα να δω κάποιον σαν τον Μέσι να έρθει να παίξει στην Αγγλία. Θα μπορούσε να παίξει το ίδιο καλά σε κάθε πρωτάθλημα στον κόσμο. Ίσως σε δύο… σε πέντε χρόνια να βαρεθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα και να θέλει μια μεγάλη αλλαγή.

Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα για ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Είμαι εδώ για λίγους μήνες και είναι καλύτερα από όσο θα μπορούσα να φανταστώ", ανέφερε ο 27χρονος άσος.

Κι αν η μετακόμιση του στην Αγγλία είναι ακόμη κάτι αβέβαιο, το σίγουρο είναι ότι ο Αργεντινός δεν πάει Αγγλία, όπως διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, διαψεύδοντας πρόσφατα δημοσιεύματα.

"Δεν έχω μιλήσει με τον Μέσι γιατί δεν ενδιαφέρομαι να τον αποκτήσουμε στην ομάδα", δήλωσε αρχικά, σχολιάζοντας έπειτα το αστρονομικό ποσό των 250 εκ. ευρώ που γράφτηκε ότι προτίθεται να δώσει για την απόκτηση του: "Ποτέ δεν θα πλήρωνα τέτοιο ποσό. Είμαι ρεαλιστής", ανέφερε για τον "Λίο".