Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

"Καθαρίζουν" ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

 Ο Δημήτρης Ζαχάρης αναλύει τρία από τα αποψινά παιχνίδια των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ και προτείνει …

Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ η αποψινή, με την συμμετοχή τριών ελληνικών ομάδων σε αυτόν τον τρίτο προκριματικό γύρο. Ελπίζουμε Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα από τα πρώτα τους παιχνίδια και να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Την αρχή στις σημερινές μας προτάσεις θα κάνουμε από την αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαϊδης» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Γκαμπάλα. Οι «πράσινοι» παρά τις πολλές αλλαγές στην μεσοεπιθετική τους γραμμή το φετινό καλοκαίρι έχουν έναν κρατήσει ένα σταθερό κορμό στα μετόπισθεν. Με «όπλο» την έδρα και την άμυνά τους, θέλουν να αποφύγουν το προπέρσινο κάζο από την γνώριμή τους Γκαμπάλα. Οι Αζέροι προέρχονται από την πρόκριση επί της πολωνικής Γιαγκελόνια, σκοράροντας μάλιστα δύο γκολ μακριά από το γήπεδό τους. Επικίνδυνο σύνολο αναμφισβήτητα, υποδεέστερο όμως από τον Παναθηναϊκό. Επιλέγουμε λοιπόν τον «άσο» από ημίχρονο ποντάροντας στα προγνωστικα Euro 2020 στην καλή τακτική λειτουργία της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.  

Συνέχεια με την αναμέτρηση στην Ουκρανία μεταξύ της Ολιμπίκ Ντόνετσκ και του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του «δικεφάλου» ζήτησε την απόλυτη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του ώστε να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Κουλούρη και Κάτσε που φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζει. Οι Θεσσαλονικείς θα βρουν απέναντί τους έναν αδύναμο αλλά πιο έτοιμο από αυτούς αντίπαλο. Η Ολιμπίκ έχει δώσει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας ως απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Πιστεύουμε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ που μπορεί να φύγει με το διπλό.  

Τρίτη μας επιλογή ο αγώνας στην Ρουμανία ανάμεσα στην Κραϊόβα και την Μίλαν. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν μια μεγάλη γιορτή κόντρα σε ένα κολοσσό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι «ροσονέρι» των πολλών σπουδαίων μεταγραφών ετοιμάζονται για την μεγάλη τους επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο τεχνικός της Μίλαν Βιντσέντσο Μοντέλα άφησε εκτός των Τσαλχάνογλου λόγω της μέτριας φυσικής του κατάστασης, αλλά και τους Μπονουτσι - Μπίλια που δεν μπήκαν στην ευρωπαϊκή λίστα σε αυτή την φάση. Η ποιότητα των παικτών των φιλοξενούμενων μας προδιαθέτει για πολλά τέρματα στον αγώνα. Ρισκάρουμε με τα 4-6 γκολ στα προγνωστικα Euro 2020.

 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

(757) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΚΑΜΠΑΛΑ 1 ΗΜ. (1.91)

(755) ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΠΑΟΚ 2 (1.55)

 (756) ΚΡΑΪΟΒΑ – ΜΙΛΑΝ 4-6 ΓΚΟΛ (2.50)