Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Για μία θέση στα ημιτελικά Βραζιλία και Βέλγιο στο Μουντιάλ


Καλημέρα σας, φτάσαμε αισίως στην προημιτελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 και θα απολαύσουμε τέσσερα ενδιαφέροντα παιχνίδια για όλα τα γούστα. Σήμερα, το φαβορί του Μουντιάλ Βραζιλία αντιμετωπίζει το Βέλγιο, όπου μόνο μία ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά και θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο. Η Βραζιλία είναι το φαβορί, αλλά το Βέλγιο έχει ποιότητα να κάνει την ζημιά. Ας δούμε τις προτάσεις στο παμε στοιχημα Βραζιλια – Βελγιο, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Βραζιλια – Βελγιο
Βραζιλία και Βέλγιο διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να μας προσφέρουν μία όμορφη αναμέτρηση, με έντονες συγκινήσεις. Όποια ομάδα προκριθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Ουρουγουάη – Γαλλία.
Η Βραζιλία συμμετείχε τον πέμπτο όμιλο, όπου πήρε την πρώτη θέση με επτά βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ελβετία. Ξεκίνησε με ισοπαλία με την Ελβετία με σκορ 1-1, παρότι προηγήθηκε πρώτη. Συνέχισε με δύο νίκες, αρχικά επιβλήθηκε με 2-0 της Κόστα Ρίκα, με 2-0, όπου τα δύο γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Την τελευταία αγωνιστική, κέρδισε σχετικά εύκολα την Σερβία με τελικό σκορ 2-0, κλειδώνοντας τη πρώτη θέση στον όμιλο.
Στην επόμενη φάση των 16, αντιμετώπισε το Μεξικό, όπου πέρασε κερδίζοντας με τελικό σκορ 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Νεϊμαρ στις αρχές του δεύτερου μέρους, ενώ την πρόκριση κλείδωσε ο Φιρμίνιο, λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας. Η κατοχή ήταν σχεδόν μοιρασμένη, αλλά έκανε περισσότερες τελικές προσπάθειες για γκολ, συνολικά 20, με τις μισές να ήταν προς την αντίπαλη εστία.
Το Βέλγιο, πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της, αφήνοντας πίσω της την Αγγλία. Έκανε τρεις νίκες, κέρδισε με 3-0 τον Παναμά, με 5-2 την Τυνησία και στην τελευταία αγωνιστική, επιβλήθηκε με 1-0 της Αγγλίας, στην μονομαχία πρωτιάς στον όμιλο. Είχε την καλύτερη επίθεση στους ομίλους, με εννιά γκολ, ενώ η άμυνα της δέχτηκε μόλις δύο τέρματα.
Στην φάση των 16 αντιμετώπισε την Ιαπωνία, όπου πέρασε ανατρέποντας το σκορ από 0-2 σε 3-2. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα, στο δεύτερο μέρος, όμως η Ιαπωνία σε διάστημα τεσσάρων λεπτών σκόραρε δύο φορές. Το Βέλγιο με δύο γκολ από κεφαλιές, έφερε το ματς στα ίσια, σκόραρε αρχικά ο Βερτόνγκεν και ο Φελαϊνι που είχε περάσει αλλαγή στο ματς. Στις καθυστερήσεις του ματς, η Ιαπωνία είχε κερδίσει κόρνερ, μπλόκαρε ο Κουρτουά, έδωσε γρήγορα την μπάλα και στην αντεπίθεση ο Τσαντλί, έκανε το 3-2, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
Παμε στοιχημα Βραζιλια – Βελγιο: Σημαντική αναμέτρηση, η Βραζιλία μπορεί να επιβληθεί σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά όλα αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο. Το Βέλγιο έχει πολλή ποιότητα, αλλά αμυντικά έχει κενά και η Βραζιλια μπορεί να πάρει την πρόκριση, που μας δίνεται σε απόδοση 1,57 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα. Ο άσσος είναι σε απόδοση 2,18, για την νίκη στη κανονική διάρκεια. Το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.
Παμε στοιχημα Βραζιλια – Βελγιο @@ πρόκριση Βραζιλίας σε απόδοση 1,57
Καλημέρα σας, ξεκινά σήμερα η προημιτελική φάση του Μουντιάλ 2018 και σήμερα θα προκύψει το πρώτο ζευγάρι για την ημιτελική φάση και την μία ομάδα του τελικού. Το πρώτο σημερινό ματς είναι το Ουρουγουάη – Γαλλία, όπου η Γαλλία φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, όμως η πρόκριση είναι ανοικτή και η Ουρουγουάη μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα προγνωστικα Ουρουγουαη – Γαλλια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σκληρή μονομαχία το Ουρουγουάη – Γαλλία
Ουρουγουάη και Γαλλία θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική τετράδα και πιθανώς μία θέση στον μεγάλο τελικό, η πρόκριση είναι ανοικτή και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Η Ουρουγουάη έκανε το απόλυτο των βαθμών στον όμιλο και δίκαια τερμάτισε πρώτη στον πρώτο όμιλο. Κέρδισε με 1-0 την Αίγυπτο, 1-0 την Σαουδική Αραβία και 3-0 την Ρωσία την τελευταία αγωνιστική. Εκτός από το απόλυτο των βαθμών, κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σκόραρε πέντε γκολ. Είναι πολύ σκληρή αμυντικά, με δύο εξαιρετικούς κεντρικούς αμυντικούς, ενώ επιθετικά με Καβάνι και Σουάρες μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε ομάδα.
Στην επόμενη φάση των 16, αντιμετώπισε την Πορτογαλία, όπου πέρασε με νίκη 2-1. Προηγήθηκε νωρίς με τον Καβάνι, πριν την συμπλήρωση του δεκαλέπτου, στο 55΄ λεπτό ο Πέπε, έφερε το ματς στα ίσια. Επτά λεπτά μετά όμως πάλι ο Καβάνι έκανε το τελικό 2-1, δίνοντας την πρόκριση στη Εθνική του ομάδα. Είχε μόνο 32% κατοχή μπάλας, ενώ έκανε μόνο πέντε τελικές, με τις τρεις να είναι προς την εστία, όπου τα δύο έγιναν γκολ. Τραυματίστηκε ο Έντισον Καβάνι και δεν θα είναι διαθέσιμος σήμερα, είναι απώλεια για την Ουρουγουάη, αφού κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και χαλάει το δίδυμο Καβάνι – Σουάρες.
Από την άλλη η Γαλλία, πέρασε ως πρώτη στον τρίτο όμιλο, με συνολικά επτά βαθμούς. Κέρδισε την Αυστραλία με σκορ 2-1, 1-0 το Περού και την τελευταία αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη με την Δανία, σε ένα βολικό αποτέλεσμα, όπου οι δύο ομάδες, πέρασαν στην επόμενη φάση. Σκόραρε τρεις φορές και δέχτηκε μόλις ένα γκολ.
Στην φάση των 16, έπειτα από μία ματσάρα, απέκλεισε την Αργεντινή με τελικό σκορ 4-3. Προηγήθηκε νωρίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριεζμάν, αλλά η Αργεντινή, αρχικά με το Ντι Μαρί στο 41′ και ο Μερκάντο στο 48′ ανέτρεψαν το σκορ. Το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ ο Παβάρ, έφερε το ματς στα ίσια, ενώ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών ο νεαρός Κιλιάν Εμπαπέ, πέτυχε δύο γκολ, κάνοντας το 4-2 και δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Το γκολ του Αγκουέρο στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι. παρά μόνο το τελικό αποτέλεσμα.
Προγνωστικα Ουρουγουαη – Γαλλια: Η απώλεια του Καβάνι είναι σημαντική και μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Η αμυντική γραμμή των Ουρουγουανών είναι συμπαγής και μπορεί να κρατήσει μακριά από την εστία τους, τους Γάλλους. Αναμένω παιχνίδι υπομονής, κλειστό με λίγα γκολ και φάσεις, έτσι το under 2,5 σε απόδοση 1,47 στις εταιριες στοιχηματων, έχει σημαντική τύχη. Τύχη έχει και η ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1,88.
Προγνωστικα Ουρουγουαη – Γαλλια @@ under 2,5 σε απόδοση