Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Στην Ουαλία ονειρεύονται... σεντόνι

Να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε, πριν από μία εβδομάδα, θα προσπαθήσει η ΤΝΣ κόντρα στην Τορσάβν για τα προκριματικά του Champions League.
Αήττητη παρέμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι η ΤΝΣ, η οποία προσφέρεται στο 1.83 στο στοιχημα για να επικρατήσει σήμερα από ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, στην έδρα της Τορσάβν, επικράτησαν με 2-1 και έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Είχε προηγηθεί η επικράτηση επί της Γκλεντοράν με 3-1, καθώς και το 3-3 με την Γκλέναβον, σε φιλικές αναμετήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (ποσοστό 60%) έχουν σημειωθεί πάνω από 2.5 γκολ, με το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και σήμερα ένα over 2.5 να προσφέρεται στο 1.50.
Έσπασε το νικηφόρο σερί της Τορσάβν, η οποία ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League και πλέον γνωρίζει πως η πρόκριση έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.
Την τελευταία αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος ταξίδεψε στην έδρα της Αργκίρ επικρατώντας με 3-1, σκορ που προσφέρεται στο 51.00 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Κλάλσβικ, με το ενδεχόμενο να φτάσει και στη σημερινή επικράτηση να προσφέρεται στο 8.00.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της (ανεξαρτήτου διοργάνωσης) έχει εμφανιστεί goal-goal.